Monday, May 14, 2007

Moderat ekstremisme.

Under overskriften: Moderat ekstremisme blandede undertegnede sig i weekenden endnu en gang i debatten på informations's hjemmeside. Udgangspunktet for mit indlæg var den totalt sidetunge dækning som pressen har givet historien om Nasser Khader's nye parti. Indlæget gentages uredigeret herunder:

Endnu et bevis på, at det er lykkedes det borgerlige Danmark at monopolisere debatten i DK.

Efter at der med trusler om privatisering mv er blevet langt låg på DR' s journalister ("de røde lejesvende") og de tilbageværende venstrefløjsaviser er lukkede findes der ingen reel debat i Danmark.De der er uenige med de borgerlige smagsdommere, anført af Meier-Carlsen, karakteriseres nu som "ekstremister" hurtigere end Fogh kan nå at sige "at der ikke er noget at komme efter".

Forfatterne til ovenstående artikkel beskriver i ramme alvor de radikales synspunkter på asylområdet som ekstreme. Det er altså tilsyneladende et ekstremt synspunkt at Danmark skal have en asylpolitik, der lever op til internationale konventioner!!!!! Derimod er DF, som uden at trække på smilebåndet, taler om en "dansk førstefødselsret" som gælder for en bestemt etnisk gruppe, ikke ekstremister. De er jo nærmest moderate.!!!!

Kan tingene vendes mere på hovedet? En moderat dansker som undertegnede blev pludselig også udnævnt til ekstremist. De radikales synspunkter er altså ekstreme, og hvad resten af verden mener er i øvrigt ligegyldigt! Det borgerlige danske smagsdommer monopol kender den uimodsigelige sandhed!

De radikales klare udmelding om ikke at kunne støtte Fogh som statsminister er selvsagt drastisk, men jeg vil dog minde om alle de gange, hvor netop de radikale (og CD) før folketingsvalg, af den selv samme borgerlige presse er blevet hårdt kritiseret for ikke at tage stilling til hvem de vil pege på som statsminister efter et valg!

I virkeligheden tror jeg den borgerlige presses kampagne mod de radikale/M. Jelved som foregår lige nu primært er et forsøg på at dække over det der objektivt set er langt mere interessant, nemlig den massive vælgerflugt fra V og K til Ny Alliance (størrelsesordenen 15 mandater), som stort set ikke omtales eller analyseres. Hvis Jelved skal gå af fordi de radikale mister vælgere, hvad skal den siddende regering så egentlig gøre!! ....

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home