Thursday, September 13, 2007

Asocialministeren

Karen Jespersen er til min skræk blevet socialminister - igen!

I intet andet parti end Venstre kan man på den måde gøre lynkariere. Fortilfældene skræmmer. Man behøver bar nævne Klaus Riskjær. Venstre troede også at de havde gjort et kup med ham.......

Det må egentlig være surt at være "rigtig venstremand", have aftjent sin værnepligt i VU, i partiforeningen, og som menigt folketingsmand, og så på den måde blive overhalet inden om af en levebrødspolitiker og en potentiel stemmefisker som Karen Jespersen. Det er selvfølgelig statsministerens og venstres problem, som vi andre ikke skal blande os i, men set ude fra ligner det grov illoyalitet over for de tro partisoldater.

Fogh får hænderne fulde med Karen Jespersen. Hun lader sig ikke skubbe rundt på samme måde som de andre nikkedukker i regeringen, og det vil næppe vare længe før hun er i åben strid med Thor P og Klaus L. Frederikssen.

Mange har nævnt at Karen Jespersen udnævnes for at give regeringen en social profil. Det er jeg ikke enig i. Karen Jespersen har altid været en enkeltsagspolitiker, og hendes "sag" er nu ikke længere socialpolitik med "kampen mod islams kvindeundertrykkelse".

Jeg tror at Fogh vover det ene øje med KJ, i et håb om at få hende tilbage i mediernes søgelys, således at næste valg kan komme til at handle om "islamspørgsmålet". Fogh har dog luret at Karen's holdninger (deportation til øde øer mv.) er for rabiate til at hun kan være ansvarlig minister for området, og derfor har han klogeligt holdt fast i den ellers voldsomt belastede Rikke Hvilshøj.

Fogh har dog i mine øjne forregnet sig. De stemmer der kunne fiskes på antiislamiske synspunkter har højrefløjen fisket for længst, og de fleste midtervælgere er faktisk trætte af at man konstant forsøger at pålægge islam skylden for alt ondt i verden.

Gad egentlig vide hvordan Fogh, som jo er så angst for at blande relegion og politik sammen, stiller sig til sin nye ministers medlemskab af den fanatiske organisation "Giordano Bruno Selskabet"? Sjældent har der eksisteret tættere sammenblanding af (i dette tilfælde modstand mod) relegion og politik. Jespersens fanatiske had til islam vil uvægerligt gennemsyre alt hun foretager sig som socialminister. Da hun i går gav sit første TV interview fik hun det straks til at handle om islam, selv om hun blev spurgt om noget helt andet.

Hvad bliver det næste? En scientologymand som kirkeminister? Øjvind Vesselbo som miljøminister? Brina Mikkelsen som kulturminister? ..... åhja..... men så Søren Krarup som kulturminister da?

Hvis nogen ligger inde med en medlemsliste for Giordano Bruno Selskabet, kunne det være interessant at få den offentliggjort, så vi kan se hvad det er for en loge, Fogh har inviteret med til bords. Ud over Jespersen har folk som Jette Plesner Dali, Lars Hedegaard, Helle Merete Brix og Henrik Gade Jensen været nævnt som sandsynlige medlemmer. Hvilke andre islamofobe skelletter er der i skabet? Hvem er ellers rådgivere for Danmarks regering?

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home