Wednesday, September 12, 2007

De røde lejesvende sættes på plads!

Ekstrabladet beskriver i dag, hvordan DR's Jens Blauenfeldt har måttet undskylde for udtalelser om at USA havde godt af 11/9. Endnu en gang er de "røde lejesvende" dermed blevet sat på plads, og roen i det borgerlige Danmark er reetableret. Hvor ville vi være henne, hvis de uafhængige medier begynder at have standpunkter som er uafhængige af den danske regerings?

ALDRIG har der reelt set været mindre ytringsfrihed i danmark. Dvs for alle andre end højrefløjen.......

Højrefløjen har fuldstændigt frie hænder til at udtrykke sit racehad og andre rabiate holdninger. Man kan f.eks. sagtens blive minister, selv om man har ytret ønske om at kriminelle indvandrere (ikke kriminelle generelt) sendes ud på en øde ø. Man kan være politisk ordfører for et parti som er parlamentarisk grundlag for regeringen selv om man har været medlem af både DDF og DNSAP.

SKRÆMMENDE!!

Labels: , ,

3 Comments:

Blogger Gouril said...

"I 2000 fandt politiet at visse asylsøgere, især fra den tidligere østblok, begik mange tyverier og sendte tyvekosterne retur til hjemlandet.

"Man er nødt til at gøre noget håndfast. Ellers risikerer vi, at fænomenet vokser. Hvis de har begået en lovovertrædelse af en vis grovhed, så undersøger vi nu, om de kan blive placeret på et særligt center på et øde beliggende område. Man kan f.eks. tage en ubeboet ø," siger Karen Jespersen og nævner Middelgrundsfortet ud for København som en mulighed.

Berlingske Tidende 25.8.2000."


Hvori består det rabiate?

8:27 AM  
Blogger Christian Olesen said...

Det rabiate ligger i mine øjne i den i kommentatren indbyggede dobbelte standard. Een lov for de rigtigt danske - een anden lov for de ikke rigtigt danske- herunder deportation til øde øer.

9:31 AM  
Blogger LabCat said...

Og man kan basere sin rgering på et parti, hvis leder er dømt som racist, og hvis ledende medlemmer kun er et flækket kussehår fra at bekende sig til regelret facisme.
Det er et dejligt land vi lever i.

12:17 PM  

Post a Comment

<< Home